Kontakt oss
TLF: +86-755-89925302
Faks: +86-755-89929806
E-post:Sales@biadicable.com
Adresse: 1-5 etasjer No.2 bygningen Tonglixing Industrial Park, No.8 Lanzhu øst Road, Pingshan, Shenzhen, Guangdong
Hjem > Nyheter > Innhold
Kabel aldring grunner
Nov 22, 2017

1, ekstern skade. Ifølge analysen av operasjonen de siste årene, skyldes mange kabelfeil mekanisk skade, særlig i Shanghai Pudong i den raske økonomiske utviklingen.

2, isolasjon fuktig. Denne situasjonen er også svært vanlig, forekommer vanligvis i den begravede eller rørkabelkontakten. For eksempel: Ukvalifiserte kabelkontakter og kontakter i fuktige klima vil gjøre kontakten i vannet eller blandes med vanndamp i lang tid for å danne vanngrener under det elektriske feltet, og gradvis ødelegge dielektrisk styrke på kabelen og forårsake feil.

3, kjemisk korrosjon. Kabel begravet direkte i rollen som syre- og alkaliområder, resulterer ofte i kabelmanteling, bly- eller ytre kappe-korrosjon, beskyttende lag på grunn av langvarig kjemisk korrosjon eller elektrolytisk korrosjon, noe som resulterer i beskyttende lagfeil, isolasjon vil også føre til kabelfeil . Enheten: Kabelkorrosjonssituasjonen er ganske alvorlig

4, langvarig overbelastningsoperasjon. På grunn av den termiske effekten av strømmen, vil belastningsstrømmen uunngåelig føre til oppvarming av lederen når den passerer gjennom kabelen. Samtidig vil hudens effekt av ladningen og virvelstrømstapet på stålpanselen også generere ekstra varme, noe som vil øke temperaturen på kabelen.

5, kabelkontaktfeil. Kabelkontakt er den svakeste koblingen i kabelen, den direkte feilen til personell (dårlig konstruksjon) forårsaket av kabelkontaktfeil oppstår ofte. Under prosessen med å lage en kabelkontakt, kan konstruksjonspersonalet føre til at kabelenhetens isolasjon senkes hvis det er et problem at kontakten ikke krympes tett og at oppvarming ikke er tilstrekkelig, noe som kan føre til en ulykke.